Behandlinger

Kombinasjonsmassasje. Den beste behandlingen er ofte å kombinere ulike teknikker på bakgrunn av hvilke plager du har . Du kan selvfølgelig velge en av variantene om du ønsker det eller bare en mer avslappende oljemassasje.


Nedenfor kan du lese om de ulike behandlingene:

Tradisjonell thaimassasje
Det finnes over 150 forskjellige teknikker man benytter seg av i thaimassasje. Både føtter, håndflater, tomler, albuer, knær, underarmer og hel brukes til å påføre trykk langs Sen linjene. Andre og ganske annerledes teknikker brukes til vridning og tøying, og disse er som å «få» yoga. Det er imidlertidig manipuleringene thaimassasje er mest berømt for, de tøyer og beveger de muskler og de viktigste leddene bare litt mer en normalt mens de operer under sin egen muskelkraft.
Berøring er et av de beste legende midlene. Den lindrer, frigjør og trøster. Helheten får næring av hyppig berøring over hele kroppen gjennom en thaimassasje behandling. Rent fysisk er det ikke vanskelig å se at massasje stimulerer blodomløpet og lymfestrømmen, varme vevet, bedrer smidigheten og lindre smerter.

Kopping
Kopping er en alternativ behandlingsmetode som tar sikte på å benytte undertrykk til å bedre sirkulasjonen i huden/musklaturen og i kroppens indre organer der blodforsyningen er dårlig, for eksempel etter en skade. Målet ved kopping og vakumbehandling er å «åpne» lukkede, kalde områder, og eventuelt dempe aktiviteten i stressede varme områder. 
Behandlingen brukes blant annet ved: 
– Muskel- og leddsmerter
– Nakkesleng 
– Hodepine, migrene 
– Dårlig blodsirkulasjon 
– Som støtteterapi ved annen form for behandling

Olje/velværemassasje
Massasje med oljer er en mildere form for massasje og har eksistert i uminnelige tider. Oljemassasje er behagelig og avslappende og en fin måte og bli kvitt stress og spenninger.

Tok Sen – hammermassasje
Tok Sen er en massasjeteknikk fra Nord Thailand og Burma. Man tror den er utviklet av buddhistmunker for tusenvis av år siden. Tradisjonelt har Tok Sen blitt praktisert i private hjem hvor man etter en lang dag på jordene ble “banket” langs kroppen med hammer og trepinne for å løse opp vondter og stive muskler.

Hot stone
Massasje med varme steiner er en skikkelig “pick me up” hvis du føler deg sliten. Det er veldig avslappende og kan i tillegg hjelpe i behandling av vonde og stive muskler.

Ansiktsmassasje er en kunst som har røtter langt tilbake i tid og som har sitt opphav fra Kina, Mexico, Frankrike og Sverige. Hovedmålet i en ansiktsmassasje er lymfekjertlene under ørene og ved halsen slik at blodgjennomstrømmingen blir bedre og du får mer oksygen til huden. Det hjelper naturligvis også på muskelspenninger.

Magemassasje øker blodgjennomstrømmingen og kan hjelpe med fordøyelsen. I mageregionen finner man også flere triggerpunkt som kan ha forbindelse til muskler andre steder. Å løsne på stress og smerte i mageområdet vil kunne ha en positiv påvirkning på hele ditt liv.